psykolog Lyngby

PSYKOLOGER I LYNGBY OG PÅ FREDERIKSBERG

“Livet begynder på den anden side af fortvivlelsen”

Psykolog Frederiksberg – Forløb hos Den Krøllede Hjerne

Velkommen til Den Krøllede Hjerne – din psykolog på Frederiksberg. Vi er erfarne og professionelle psykologer, der ønsker at give dig en tryg og god oplevelse med fokus på faglighed og høj kvalitet. Vi holder til i dejlige, lyse lokaler centralt på Frederiksberg og ser frem til at byde dig velkommen.

Læs videre her på siden om, hvad vi kan tilbyde som psykolog. Du kan både booke os over telefonen (+45 60 66 12 24) eller skrive til os på denkroelledehjerne@protonmail.com Vores klinikker ligger i Lyngby og på Frederiksberg.

Vi vil gøre en forskel

Det er vores vision at gøre en forskel for andre mennesker. Den forskel kan vi bedst gøre ved at fokusere på tre områder for dig som klient. Det kræver nemlig intuition, mod og vilje at være en god psykolog. Intuitionen og indlevelsen bruger vi til at spørge om det rigtige. Vores mod bruger vi til at turde udfordre dig og endelig vores vilje til at skabe forandring for vores klienter.
Det er vigtigt for os, at du kan møde vores psykolog på Frederiksberg med stor tryghed, uden at føle, at det er en autoritet, der taler til dig. Her er det nemlig afgørende for os, at det bliver en samtale med et medmenneske.

Psykologklinik med flere specialer

Som autoriserede psykologer på Frederiksberg kan vi yde psykologhjælp inden for mange forskellige områder. Vi har stor ekspertise med angst, OCD, kriser (for eksempel midtlivskrise), stress og traumeterapi, men kan tilbyde psykologbehandling inden for stort set alle områder hos ’Den Krøllede Hjerne’.
Derfor dækker vores psykologer mange områder. I vores klinik har vi både fokus på unge og børn, såvel som voksne, men vi behandler også familier og forældre. Så søger du en psykolog på Frederiksberg til dig eller en, som du er pårørende til, der har det svært, kan vi være behjælpelige.Det er vigtigt for os, at du kan møde vores psykolog på Frederiksberg med stor tryghed, uden at føle, at det er en autoritet, der taler til dig. Her er det nemlig afgørende for os, at det bliver en samtale med et medmenneske.

Professionel og specialiseret psykologhjælp

Hos Den Krøllede Hjerne kan du få professionel og specialiseret psykologhjælp. En typisk psykologsession vil vare 50 minutter.

I løbet af denne session vil din professionelt tilknyttede psykolog se nærmere på dine bekymringer, følelser og tanker. Vi har specialeområder indenfor både forebyggelse, terapi og rådgivning. Vi ved derfor desuden også, at hvert enkelt forløb varierer og er individuelt.

Din psykolog vil altid gå aktivt lyttende indtil din situation, stille dig spørgsmål og bidrage til at kunne give dig indsigt i egne problemer men også løsningsmuligheder. Hertil med en forhåbning om, at du får strategier til, hvordan du håndterer problemer løbende.

Terapiforløb med psykolog på Frederiksberg

Men hvordan tilgår vi behandlingerne, og hvilke tilgange benyttes?

Vi anvender forskellige former for terapitilgange, men især metakognitiv terapi og ACT, men lader os ikke begrænse af kun én tilgang. Vores behandling er i høj grad inspireret af narrativ terapi, ISTDP, EMDR og de kognitive retninger inden for psykologien.

Vi tilbyder terapi til unge og voksne samt parterapi. Desuden har vi god erfaring med online forløb, og vi fungerer således også som online psykologer.

Online terapi derhjemme

Er du ikke til det fysiske fremmøde, kan vi med vores online psykologer tage terapien med hjem i din stue. Denne session med vores psykolog på Frederiksberg foregår over en telefon- eller videoforbindelse.

Vi har oplevet god feedback på denne form for terapi, da det tilgodeser dig, som har vanskeligheder ved den fysiske tilstedeværelse, hvilket både kan skyldes geografiske såvel som personlige præferencer.

Sådan forbereder du dig til din psykolog på Frederiksberg

Du bør starte med at anerkende dine egne problemer og se det som en styrke, at du vælger at række ud til en psykolog. Derudover kan vi også anbefale dig at tage kontakt til os først for at høre mere om vores tilgange og metoder, og hvordan et forløb med en psykolog på Frederiksberg kunne se ud.

Her kan du også blive klogere på, hvad du kan forvente af dit forløb og behandling, så du bliver mentalt forberedt. Har du derudover behov for terapi eller psykologhjælp på engelsk, er det også en mulighed.

Psykologhjælp på engelsk.

Søger du en psykolog Frederiksberg, som kan tage sessionerne på engelsk, kan vi bistå med vores hjælp. Det er nemlig muligt at få psykologhjælp hos Den Krøllede Hjerne på engelsk, hvis du er mere komfortabel med dette.
Det kan også være, at det er én af dine nærmeste, der behøver hjælp, og at vedkommende måske ikke taler dansk. Vores dygtige psykologer tager sig gerne tiden til at sætte os ned og tage samtalen på engelsk, hvis behovet er for det. Læs mere om engelsk terapi.

Tillid og fortrolighed med psykolog Frederiksberg.

Som autoriserede psykologer er vi underlagt tavshedspligt og journalpligt. Dette betyder, at vi efter hver session skriver en håndskrevet note om vores samtale, som gemmes i 5 år, opbevaret sikkert. Dog vil vores samtaler emner ikke blive delt.
Hertil er vi underlagt de Etiske Principper for Nordiske Psykologer, samt Lov om Psykologer, der netop sikrer din personlige sikkerhed. Læs mere om etik og fortrolighed her.

Lad os tage en uforpligtende samtale

Ønsker du en samtale med én af vores krøllede hjerner, kan du med fordel kontakte os i dag. Samtalen med vores psykolog Frederiksberg vil være helt uforpligtende. Ser du helst, at vi tager samtalen online, er der naturligvis også mulighed for dette.

Med udgangspunkt i din personlige situation, vil der blive lagt en god plan for et forløb, der passer til dine ønsker. Derfor er det også vigtigt for os, at vi kan lære dig og dine udfordringer at kende forinden, men også løbende i forløbet.

Vi glæder os til at møde dig.

De fleste af vores klienter kommer fra Frederiksberg, men vi har naturligvis også klienter fra Vesterbro, Østerbro og København K. Du kan også med fordel besøge vores klinik i Lyngby, hvis du søger psykologhjælp nærmere din bopæl.

Vi har ydernummer hos Sygeforsikring Danmark og er medlem af Dansk Psykologforening. Du kan læse meget mere om os her.

Se også psykolog Roskilde, psykolog Køge eller Sundhed.dk her.

Find Den Krøllede Hjerne Frederiksberg her:

psykolog Lyngby