Psykolog Parterapi

God kommunikation er nøglen til et godt parforhold

Parforholdet er en meget essentiel del af mange menneskers liv.

Hvis der således er problemer i parforholdet, så kan dette have stor betydning for ikke blot forholdet, men også for mange andre aspekter af ens daglige livsførelse, herunder arbejde og fritid. Det kan parterapi medvirke til at løse.

Fordi parforholdet ofte er noget, som varer i mange år, og for manges vedkommende varer hele livet, så er det helt naturligt, at der opstår vanskeligheder undervejs. Af samme grund er det også vigtigt, at det løbende passes og plejes.

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.

Det kan for eksempel være i forbindelse med familieforøgelse, vold i parforholdet, utroskab, problemer med sexlivet eller gensidige bebrejdelser. Det kan også være, at den ene part oplever nogle personlige vanskeligheder, som influerer parforholdet eller at den ene går med tanker om skilsmisse. Det kan også være, at man kommunikativt er meget forskellige, hvor den ene lukker i, mens den anden er meget ivrig efter at tale åbent om problemet.

Alle disse problemstillinger kan nogle gange være svære at løse, når konfliktniveauet er højt og kommunikationen er svær, hvorfor mange oplever stor gavn af at komme i parterapi.

I parterapien er det først og fremmest vigtigt, at der skabes tillid og anerkendelse, da det er udgangspunktet for enhver vellykket parterapi. Dernæst skal der åbnes op for en konstruktiv dialog om problemstillingen, hvor psykologen sikrer, at begge parter bliver hørt og anerkendt. Mellem hver session vil parret få en eller flere opgaver, som drøftes og evalueres i terapien, da en stor del af parterapi også handler om, hvad der sker mellem sessionerne.

Der arbejdes systemisk og tilknytningsteoretisk med parterapeutiske vanskeligheder, da vi oplever, at dette har den bedste effekt, hvilket megen forskning også peger i retning af.

Hvis ovenstående har vakt jeres interesse, så er i meget velkomne til at kontakte os, hvor vi også kan få mulighed for at fortælle mere om vores tilgang og metodiske baggrund.

Parterapi – Frederiksberg og Lyngby

Vi praktiserer som psykologer både i Lyngby og på Frederiksberg. Book en tid her.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Eksempel på klientudtalelse:

“Vores sessioner med Christoffer har uden tvivl bidraget positivt til vores forhold. Både med hensyn til at få sat tingene i et nyt perspektiv og forbedre vores kommunikation. Tusind tak for din hjælp. Vi har, både individuelt og som par, fået rigtigt meget ud af vores sessioner med dig” – Klient L og C