ADHD test

ADHD test – Prøv at teste dig selv for ADHD symptomer

Oplever du forstyrrelser af opmærksomhed, aktivitet og impulsivitet i din hverdag? Så har du hos Den Krøllede Hjerne mulighed for at tage en ADHD online test. Hvis du går med nogle tanker om muligvis at have ovenstående symptomer, som er symptomer på denne psykologiske problemstilling, anbefales det, at du bliver udredt for dette hos en psykolog.

Hvis du har spørgsmål vedrørende din ADHD test, er du altid velkommen til at kontakte Den Krøllede Hjerne på telefon: +45 60 66 12 24, eller på denkroelledehjerne@protonmail.com.

Hvor ofte har du svært ved afslutte et projekt og få de sidste detaljer på plads, når den udfordrende del af arbejdet er overstået?

Hvor ofte har du svært ved at klare en opgave, der kræver planlægning?

Hvor ofte har du problemer med at huske aftaler eller andet, du burde huske?

Hvor ofte undgår eller udsætter du en opgave, som kræver mange overvejelser?

Hvor ofte sidder du uroligt med hænder eller fødder, når du skal sidde ned i længere tid?

Hvor ofte føler du dig overaktiv og nødt til at gøre ting, som var du drevet af en indre motor?

  Hvad er ADHD?

  ADHD er en udviklingsforstyrrelse, hvor de mest typiske symptomer er impulsivitet, hyperaktivitet og koncentrationsvanskeligheder. Ved typen ADD, oplever man ikke hyperaktivitet, men ellers er det de samme vanskeligheder, som gør sig gældende.

  ADHD kan både forekomme hos børn og voksne. Hvis man har ADHD har man en forstyrrelse i de funktioner i hjernen, man bruger, når man skal forstå og løse problemer, planlægge og skabe overblik.

   Hvad indebærer ADHD online test?

   ADHD testning indebærer først og fremmest en screening. I den forbindelse har at du har mulighed for at tage en online test på vores hjemmeside, som kan indikere, om du har symptomer på ADD eller ADHD. Den ADHD online test, som vi tilbyder, er både gratis og anonym.

   Testen vil indeholde spørgsmål, som berører dine tanker, følelser, oplevelser, samt din adfærd, og dette vil til sammen give dig et indblik i, om du har vanskeligheder svarende til ADHD.

   Kan jeg stole på svaret?

   Den ADHD online test, du har mulighed for at tage hos os, er kun vejledende. Det vil sige, at du kan ikke bruge resultatet til at diagnosticere dig selv eller andre.

   Den kan dog give dig et pejlemærke for, om de symptomer, du oplever at have i hverdagen, er de samme, som de symptomer, som personer med ADHD har. Derfra kan du tage stilling til, om du vil tage kontakt til en læge eller en af vores autoriserede psykologer på Frederiksberg eller i Lyngby, for yderligere at blive udredt.

   Det er vigtigt, at du svarer oprigtigt og ærligt, da det ellers vil  give et misvisende resultat, hvilket gør det svært at vurdere tilstedeværelsen af ADD eller ADHD. Du har mulighed for at læse mere om de forskellige ADHD behandlingsformer, der varierer alt efter om du er barn eller voksen. 

   Vi tilbyder også andre tests

   Hos Den Krøllede Hjerne har du også mulighed for at tage en online angst test, hvis du oplever at have symptomer på angst. Her kan du få indsigt i, om de symptomer, du oplever, hænger sammen med de typiske symptomer, der ses hos personer med angst. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at testen igen kun er vejledende, ligesom med denne ADHD test.

   Psykologhjælp hos erfarne psykologer

   Ønsker du psykologhjælp til behandling, eller har du symptomer på ADHD, er der heldigvis hjælp at hente. I samarbejde med dig, kan vi arbejde med din ADHD, og hjælpe dig mod en bedre forståelse og håndtering. Vi vil også arbejde mere dybdepsykologisk, så du får en brede forståelse af diagnosen.

   Hvis du går i behandling hos os, vil du oftest allerede opleve en markant bedring efter 5-8 behandlinger. Men det er vigtigt at påpege, at alle forløb er forskellige, og vil derfor også variere.

   Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at tale med en psykolog baseret på din ADHD test. Vi holder til i København på Frederiksberg og i Lyngby. Hvis det ønskes, kan vi også tilbyde online konsultationer hos Den Krøllede Hjerne.

   Se også Sundhed.dk her.

   psykolog Lyngby

   FAQ – ADHD-Test

   Hvordan finder jeg ud af om jeg har ADHD?

   Ved at blive udredt hos en psykolog eller psykiater. Diagnosen bliver stillet på baggrund af en vurdering af de vanskeligheder du har i hverdagen, samt dine symptomer. I den forbindelse vil du skulle besvare en række spørgsmål om opvækst og nuværende funktionsniveau samt udføre forskellige tests og opmærksomhedsundersøgelser. Derfor er det altid en god idé at tale med en psykolog, hvis du har mistanke om, at du har ADHD.

   Hvad er symptomerne på ADHD?

   Du kan have symptomer på ADHD, hvis du har let ved at blive distraheret, tit er impulsiv og rastløs, har hyperaktivitet og uro i arme og ben, er dårlig til at planlægge og organisere, har humørsvingninger eller vredesudbrud. Husk at en ADHD test eller liste af symptomer ikke kan bruges til at diagnosticere, men at du skal søge en psykolog, hvis du ønsker en nærmere undersøgelse.

   Hvad skal jeg gøre, hvis jeg tror, at jeg har ADHD?

   Hvis vores ADHD test siger, at du har symptomer på ADHD, er det en god idé at kontakte os. I samarbejde kan vi finde ud af, om du har diagnosen, i hvilken grad, og hvad vi sammen kan gøre for at behandle det.

   Hvad koster en ADHD test?

   Vores ADHD test er helt gratis at tage, og tager ikke mere end 5 minutter at gennemføre. Husk at give dig god tid til at svare ærligt og så præcist som muligt på spørgsmålene, så du får et rigtigt svar. Hvis du vælger at tage fat i en psykolog efterfølgende, kan det være en god idé at gemme dine resultater, og tage dem med til din aftale.