psykolog Lyngby

Psykolog Voksne

Det er vigtigt at kunne række ud efter hjælp

De fleste voksne mennesker oplever psykiske vanskeligheder på et tidspunkt i deres liv. Det kan for eksempel være stress, angst, depression, tvangstanker eller sorg.

Psykiske vanskeligheder opstår typisk som en reaktion på mental belastning eller som følge af traumatiske begivenheder. Psykiske vanskeligheder kan imidlertid også skabes af uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre, som påvirker os selv, vores relationer til andre eller måden vi ser verden på.

Disse hændelser, livsomstændigheder eller tanke- og handlemønstre kan enten være med til at skabe vores personlighed og identitet, men de kan også opstå pludseligt eller få lov til at vokse gennem en længere periode.

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.

Uanset hvad, så gælder det, at jo længere tid man går rundt og tager tilløb til at gå til psykolog, jo længere tid får psykiske vanskeligheder lov til at vokse og folde sig ud.

Derfor er det vigtigt at anerkende behovet for at gå til psykolog og gøre tanke til handling.

Vi praktiserer som psykologer både i Lyngby og på Frederiksberg. Vi tilbyder også online konsultationer (e-terapi) via en sikker forbindelse i de tilfælde, hvor det skønnes relevant.

Hvis du vil vide mere, eller gerne vil bestille tid, så kan vi kontaktes her.

Eksempler på klientudtalelser:

“I dag, efter kun 7 besøg hos Christoffer, er jeg blevet et glad og bekymringsfrit menneske, der nu kan glæde sig over livet, som det former sig. Selvfølgelig kan jeg tænke over et par ting i ny og næ, men ikke de konstante bekymringer, som jeg tidligere rendte rundt med, ej heller angsten om ikke at være ”god nok” er til stede. Jeg er blevet meget bedre til at tage beslutninger, som jeg føler mig godt tilpas med. Bekræftelse søger jeg ikke mere. Nu hviler jeg i mig selv, tror på mig selv, kan glædes ved andre mennesker på en ny og god måde, tage i mod både ris og ros uden at være bange for, om jeg er ”god nok”. Jeg føler, at jeg har fået et nyt liv!

Tusind tak til Christoffer, som har haft så stor forståelse for, hvilke værktøjer, som jeg skulle bruge og hvordan, for at komme ind til kernen af mine problemer, som nu er løst på en måde, så jeg kan glædes over livet” – Klient DB.

“Tak for din måde at være på og tusind tak for at hjælpe mig videre i livet, der hvor alt var meget mørkt, trist og uoverskueligt” – Klient PB

“Da jeg først kom til Christoffer, kæmpede jeg med en følelse af meningsløshed. Jeg kunne ikke rigtigt sætte fingeren på, hvad der var galt — kun, at jeg tit følte mig nedtrykt. Jeg bad ham om hjælp, men også om at udfordre mig, og dér tog han mig på ordet; med Christoffers præcise hjælp lykkedes det at komme ind under overfladen på tomheden, og nu, en måned efter vores forløb, er tomheden langt mere overskuelig, forståelig, og tålelig. Faktisk virker den næsten lidt komisk, på en befriende måde. Jeg forstår mine tanker og følelser bedre, og jeg føler mig simpelthen gladere, end jeg længe har gjort. 
Selvom vores forløb er afsluttet, lærer jeg stadig dagligt fra de idéer, det har givet mig med på vejen. Tusind tak til Christoffer for den kæmpe hjælp, han har været for mig, og fortsat vil være fremover” – Klient MS