psykolog Lyngby
ANGSTTEST – BLIV KLOGERE PÅ DINE SYMPTOMER I HVERDAGEN

Angsttest – Test dig selv online for symptomer på angst

Er du i tvivl om, hvorvidt du har angst, så kan du tage vores online angsttest anonymt og få svar med det samme. Testen tager udgangspunkt i de klassiske symptomer, som ofte er indenfor dette område.

Vær opmærksom på, at testen kun er vejledende og ikke kan bruges til at diagnosticere dig selv eller andre. Hvis du tror, at du lider af angst, så er det altid en god idé at snakke med lægen eller en psykolog om dine symptomer. Derfor bør du kontakte professionelle, hvis du har symptomer svarende til moderat eller svær angst.

Hvordan fungerer en online angsttest?

En online angsttest er evidensbaseret og bruges oftest til screening. Den tager udgangspunkt i dine tanker, følelser, adfærd og oplevelser.

Testen fungerer således, at du skal svare så ærligt og præcist som muligt på alle spørgsmålene ud fra, hvordan du har haft det indenfor de seneste 7 dage. Du får svar med det samme.

Hvis du har brug for at få uddybet dit resultat, eller at du ønsker at tale med en psykolog på baggrund af dit resultat, så kan du tage fat i en psykolog hos Den Krøllede Hjerne helt uforpligtende. 

Info om angsttesten

 • Angsttesten består af 7 spørgsmål
 • Du skal besvare spørgsmålene ud fra hvordan du har haft det de seneste 14 dage
Hvor tit har du følt dig nervøs, ængstelig eller anspændt?

Hvor tit har du ikke været i stand til at stoppe eller styre dine bekymringer?

Hvor ofte har du bekymret dig for meget om forskellige ting?

Hvor ofte har du haft svært ved at slappe af?

Hvor tit har du været så rastløs at du ikke har kunne sidde stille?

Hvor ofte har du haft let til at blive sur, irritabel eller pirrelig?

Hvor tit har du følt dig bange for at noget frygteligt kunne ske?

   

  Hvad er angst?

  Angst findes i mange forskellige typer og varianter og kommer til udtryk i forskellig grad. Det rammer ca. hver femte dansker på et tidspunkt i livet, og det er den mest udbredte psykiske lidelse. 

  Det er kroppens naturlige reaktion på, at der kan være fare på færde. De mest hyppige former omfatter blandt andet social angstpanikangstpræstationsangst og eksamensangst

  Modsat nervøsitet og ængstelighed er angsten også ledsaget af fysiske symptomer. Det kan være kvalme, hjertebanken, svimmelhed, trykken for brystet, hurtig vejrtrækning, indre uro eller snurren bestemte steder i kroppen. Den føles forskellig fra person til person, men hvis den ikke bliver behandlet korrekt, kan det blive værre og værre. 

  Psykologhjælp hos erfarne psykologer

  Hvis du har symptomer på angst og ønsker psykologhjælp til behandling, så er der heldigvis rigtig gode resultater på behandlingen. Når vi arbejder sammen med dig mod angsten, arbejder vi især med eksponering, og vi arbejder med øvelser, der kan hjælpe med at dæmpe den, når den opstår. Derudover vil vi også arbejde mere dybdepsykologisk, så du også får en forståelse for, hvorfor angsten er flyttet ind i dit liv. 

  Du vil som oftest allerede opleve en markant bedring efter 5-8 behandlinger hos os. Men da alle er forskellige, vil de forskellige forløb også variere.

  Kontakt os i dag, hvis du ønsker at tale med en psykolog baseret på din angsttest. Vi holder til i København, på Frederiksberg og i Lyngby. Hvis det ønskes, kan vi også tilbyde online konsultationer (e-terapi) hos Den Krøllede Hjerne.

  psykolog Lyngby