psykolog Lyngby
Sorg efter dødsfald

Sorg efter dødsfald

Sorg efter dødsfald er noget, som de fleste af os kommer til at opleve gennem livet. Uanset om dødsfaldet er sket pludseligt eller efter lang tids sygdom, så kan sorgen, over at miste en man elsker, være så stor, at du får svært ved at forholde dig til sorgen, og den kan blive en overvældende del af dit liv.

Det er derfor vigtigt, hvis du føler du har mistet kontrollen over din sorgproces, at søge hjælp.

Lær at mestre din sorg

Det er helt naturligt at gå igennem en sorgperiode efter et dødsfald – du kan også læse lidt mere om det her. Den kan vare over en kortere eller længere periode, men det centrale er, at du lærer at mestre din sorg.

Ved at mestre sorgen kan du komme videre med livet, få glæden tilbage, og du kan værne om mindet om den du holder af, på en en mere hensigtsmæssig måde. Selvom dit netværk af venner og familie kan være rigtig godt til at hjælpe dig gennem sorgen, så kan en psykolog hjælpe dig med at give dig en indsigt og nogle perspektiver, som kan gøre en stor forskel i sorgprocessen.

Hos Den Krøllede hjerne har vi en narrativ tilgang til behandling af sorg efter dødsfald. Du kan tage kontakt til os her og få en uforpligtende samtale. Vi har beliggenhed både i Kgs. Lyngby og på Frederiksberg.

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.