Mistet barn

Sorg ved mistet barn

At miste sit barn er en traumatisk oplevelse, som sætter spor i livet. Det kan i lige så høj grad gøre sig gældende ved tabet af et barn under en graviditet. Uanset om det er pludseligt eller efter sygdom, så er sorgen ved at miste sit barn altid stor, men det er forskelligt, hvordan vi mennesker reagerer på sorgen.

Det er derfor vigtigt som forældre, der står tilbage, at forstå, at i kan reagere forskelligt. I skal desuden sørge for, at i får hjælp til at beabejde tabet – både sammen og hver for sig. Det kan være svært at se, hvordan man nogensinde skal komme videre efter tabet, men med en psykolog kan i få de redskaber, som i skal bruge for at komme gennem sorgen og få livet tilbage.

Hvad kan en psykolog gøre for din sorg?

Sorgen kan være en lang proces, og det er helt naturligt og okay at være rigtig ked af det i en længere periode. Der er ingen faste rammer for, hvor længe du er i sorg, men det er her, hvor en psykolog kan være med til at hjælpe dig igennem den hårde periode. Du kan læse mere om sorgprocessen her.

En psykolog kan gå ind som en neutral person, der ikke kender dig på forhånd, og være med til at hjælpe dig gennem sorgen på en meningsfuld måde. Det vigtige er, at i får hjælpen, som der skal til for, at du kan komme tilbage, så sorgen ikke tager fuldkommen overhånd i dit liv.

Tag kontakt til os i dag for en uforpligtende samtale, hvis du ønsker hjælp til at håndtere din sorg. Vi har beliggenhed både i Kgs. Lyngby og på Frederiksberg.

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.