psykolog Lyngby
Mistet forældre

Sorg over forældres død

Vil du booke en tid? Kontakt os ved at klikke her.

At miste en forælder en traumatiserende begivenhed, som kan give anledning til stor sorg. Dette er uanset, om det er efter lang tids sygdom eller noget, som er sket pludseligt.

Mange går med tanker om, hvordan de skal komme videre uden deres forældre, som har været et fast holdepunkt gennem livet indtil nu.

Få hjælp til at bearbejde tabet

Tabet af vores mor eller far kan, uanset hvilken alder du har, giver anledning til en stor følelse af sorg og modløshed, og det kan være hårdt at stå alene med. Det kan være en stor hjælp at gøre brug af dit netværk og tale om tabet med dem omkring dig.

Det kan også være meget givende at tale med en psykolog om tabet af dine forældre, som kan være et neutralt lyttende øre til dit tab. En psykolog kan give dig indsigt og nye perspektiver, hjælper til at bearbejde sorgen. Psykologen  kan hjælpe dig med de tanker og følelser, som du står med efter tabet.

Hos Den Krøllede Hjerne har vi god erfaring med sorgterapi, og vi kan give dig de perspektiver som kan være afgørende i din sorgproces. Vi hjælper dig med at genbesøge den afdøde, og skabe en ny fortælling der ikke omhandler sorgen, men hylder de gode minder.

Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med sorg her. Kontakt os her, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan få dig gennem din sorg. Vi har beliggenhed både i Kgs. Lyngby og på Frederiksberg.

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.