Terapi Online

Online Psykolog - Når forandringen sker i din stue

Ønsker du at bestille tid? Kontakt os her

Mange er måske en smule skeptiske, når de hører om online terapi første gang. Kan det nu også være rigtigt, at jeg ved et online møde med en psykolog kan få det nødvendige udbytte af min terapisession? Det spørgsmål er der i hvert fald mange, der stiller sig selv.

Vi har imidlertid rigtig gode erfaringer med online terapi og rigtig meget forskning peger faktisk også på, at effekten af terapi er præcis den samme som ved det fysiske møde.

Online terapi er også på mange måder et fremragende alternativ til almindelig samtaleterapi. Især i disse tider, hvor Coronavirussen for alvor har fået tag i verden.

Terapi med en online psykolog sikrer først og fremmest en fleksibilitet som ikke er mulig ved det fysiske møde. Det kan for eksempel være, at det ville være relevant at tale med sin psykolog lige op til sin eksamen, på vej til jobsamtalen eller lige der, hvor isolationen, angsten, tomheden eller tristheden fylder mest. Det kan især også give mening, hvis det drejer sig om svære angsttilstande, hvor man har svært ved at forlade sit hjem eller hvis man bor, studerer eller arbejder i udlandet i en periode.

Derudover har online terapi den fordel, at man som regel vil kunne sidde i sine vante omgivelser med sit yndlingstæppe og sin yndlingste, mens man får talt om nye perspektiver, som giver nye handlemuligheder.

Selvom vi arbejder som autoriserede psykologer på Frederiksberg og i Lyngby, så kan det faktisk give rigtig god mening at afholde online konsultationer. Der vil dog være tilfælde, hvor det vil være bedst at mødes ansigt til ansigt. Det kan for eksempel være, hvis du er selvmordstruet, psykotisk eller har lignende udfordringer. Derfor vil det altid give mening at kontakte os først, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Det koster naturligvis ikke noget.

Vores online konsultationer foregår desuden altid i et krypteret videorum, og vi overholder således de strenge krav til persondata, som er indbefattet af GDPR lovgivningen.

Vi glæder os til at høre fra dig, og hvis i dag skal være forandring, så kan du kontakte os her.