psykolog Lyngby

Karriererådgivning

Kom et skridt tættere på dit drømmejob

Hvordan bliver jeg den bedste version af mig selv i mit professionelle arbejdsliv? Hvordan sikrer jeg, at jeg når i mål med mine ambitioner? Er jeg på vej i den rigtige retning?

Hvis du har stillet dig selv et eller flere af disse spørgsmål, så kan karriererådgivning være værd at overveje. Vi arbejder sammen hen imod at sætte den fremtidige retning for dit arbejdsliv ved at tage udgangspunkt i din nuværende arbejdssituation. Målet er, at du bliver klar til at træffe de nødvendige beslutninger og handle derefter.

Til den indledende samtale vil du blive bedt om at tage dit CV med, så vi sammen kan gennemgå og tale om dine ressourcer og udviklingsområder både personligt og fagligt. Ved den indledende samtale vil vi ligeledes afdække din motivationsretning, så vi får skabt et godt grundlag for den karriereplan, som vi efterfølgende udarbejder.

Herefter går det egentlige arbejde i gang, hvad enten du ønsker hjælp til job- eller brancheskifte, gode råd til den kommende MUS-samtale eller er i tvivl om, hvorvidt du bør tage de første skridt hen imod at blive selvstændig.

Som led i de efterfølgende samtaler vil du desuden blive tilbudt udarbejdelsen af en kompetenceprofil, som du vil kunne anvende til at blive skarp på, hvad det er, som du kan byde ind med. Vi kan ligeledes skrive en ansøgning sammen med udgangspunkt i dit CV og vores samtaler, som du kan bruge til inspiration.

Så er du klar til at udvikle dig og sikre, at du er det helt rigtige sted i dit arbejdsliv om 5 år, så kan vi kontaktes her.

Eksempler på klientudtalelser:

“Christoffer is a great careers coach. He listens and guides you in picking up the threads of your CV and weaving them into your story of a great career and exciting potential. There are employers and customers who need you but you have to help them recognise you from the morass of applications. Christoffer is the right person to start with on your journey back” – Klient SA

“Christoffer er god til at lytte. Han sætter sig ind i din sag, og han giver dig den nødvendige sparring, der kan hjælpe dig i den rigtige retning” – Klient JF

“Fik meget ud af at komme hos Christoffer. Han gav mig mange værktøjer til at komme tættere på mit mål. Både karrieremæssigt, men også personligt. Kan varmt anbefale Christoffer” – Klient SØ

Hvis du er på udkig efter job, så prøv at kigge på online databasen https://dk.jooble.org/