psykolog Lyngby
Mistet ægtefællle

Sorg når ægtefællen dør

Det vil altid være et stort tab at miste sin ægtefælle. Uanset hvor længe man har delt livet sammen,så vil det være en stor livsomvæltning, når din ægtefælle går bort.

Uanset om det er efter sygdom, eller om det sker pludseligt, så er sorgen altid til stede, og det er en proces, som du vil gå igennem. Der er mange, der får meget ud af at tale med sit netværk omkring sorgen. Dit netværk kender dig, og den du har mistet, og de kan derfor være en god støtte gennem sorgprocessen.

Det er imidlertid forskelligt, hvordan vi håndterer denne sorg, herunder hvor hårdt den rammer og hvordan sorgen kommer til udtryk. Du kan læse mere om sorgprocessen her.

Det kan derfor også være svært for nogle at åbne op omkring sine følelser overfor deres netværk, og det er blandt andet her, hvor det kan være en fordel at tage kontakt til en psykolog i stedet.

Hvordan kommer man videre fra sorgen?

Det kan være svært at balancere savnet af sin ægtefælle med ønsket om at komme videre i livet. En psykolog kan være med til at lade dig håndtere sorgen, og komme igennem processen på en hensigtsmæssig måde.

Hos Den Krøllede Hjerne har vi en narrativ tilgang til behandlingen. Du kan læse mere om hvordan her.

Vi støtter dig gennem din sorgperiode, og vi hjælper dig videre i livet. Du kan kontakte os her, og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har kontor både i Kgs. Lyngby og på Frederiksberg.

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.