Psykolog Hillerød

Få den rette behandling hos en psykolog i Hillerød. Hos Den Krøllede Hjerne kan vi hjælpe med både udredning, behandling og terapi, der baseres på dine behov og de psykiske problematikker, du måtte kæmpe med.

Den personlige hjælp

Vi sætter, hos Den Krøllede Hjerne, stort fokus på dig, der kommer til os for behandling. Vi arbejder blandt andet med narrativ terapi, da denne terapiform er god til sorgbehandling, og hvor vi derudover også benytter os af kognitiv terapi, som er god til behandling af angst.

Den narrative behandling tager udgangspunkt i et samarbejde mellem psykolog og klient, så der, gennem fortælling og samtale, kan skabes en tillid og et bånd, som skal være med til at styrke den behandling, som netop narrativ terapi kan give for dig, i Hillerød.

Den rette psykolog Hillerød

Det er altid vigtigst, at du føler dig tryg ved den behandler, du har. Derfor vil vi også anbefale, at du vælger med omhu. Måske finder du en god psykolog Hillerød, som kan hjælpe dig, men det i andre tilfælde kan være, at du skal søge ud af byen.

Du kan finde vores klinikker på Suomisvej på Frederiksberg eller på Lyngby Hovedgade i Kongens Lyngby, altså ikke langt fra Hillerød, hvis du vil finde en god psykolog til netop dine problematikker. Sammen finder vi en god behandlingsform, der både passer dine behov og som kan hjælpe dig effektivt.

Psykolog til børn og unge

Gennem de sidste årtier er der kommet en stigende tendens til, at børn og unge besøger psykologer for behandling af diverse diagnoser og traumer. Dette kan både være mere kendte problematikker som ADHD og spiseforstyrrelser, men det kan også i lige så høj grad være traumer, sorg eller misbrug.

Læs mere om behandling af unge her.

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.

Find vores autoriserede psykologer her

Ønsker du behandling af en psykolog Gentofte, kan du med fordele besøge vores klinik, enten på Frederiksberg eller i Lyngby.

Den Krøllede Hjerne Frederiksberg

Suomisvej 2

1927 Frederiksberg

+45 60 66 12 24

denkroelledehjerne@protonmail.com 

 

Den Krøllede Hjerne Lyngby

Lyngby Hovedgade 96

2800 Kongens Lyngby

+45 60 66 12 24

  Ønsket psykolog

  FAQ

  Hvor finder man en psykolog i Hillerød?
  Der findes flere forskellige klinikker, psykologer og terapeuter i Hillerød, som du kan søge til, hvis du har brug for at lette hjertet. Hos Den Krøllede Hjerne arbejder vi til daglig med narrativ terapi, som sætter fokus på den gode samtale.

  Hvorfor vælge at gå til psykolog?
  Der kan være mange grunde til, at man selv vælger, eller bliver anbefalet, at gå til psykolog. Dette kan være på grund af psykiske lidelser, traumer, sorg, stress, eller noget helt andet, der trykker og gør hverdagen svær.

  Er det dyrt at gå til psykolog i Hillerød?
  Psykologer kan godt være en lidt dyrere affære, men det er også en investering i dit mentale helbred. Derfor kan du søge hjælp til finansiering hos din kommune eller egen læge, hvis du ikke finder råderum i budgettet til at gå til psykolog Hillerød.

  Kan man få psykologhjælp for angst?
  Ja. Angst er blevet et mere omtalt emne, som altid har ligget og luret, men som er blevet sat væsentligt mere fokus på gennem de seneste årtier. En psykolog kan hjælpe dig med at komme gennem hverdagen i Hillerød, hvis angsten er en udfordring.