psykolog Lyngby

Psykolog Hillerød

Psykolog Hillerød | Psykolog Nordsjælland

Velkommen til vores afdeling i Hillerød!

Hvis du leder efter en dygtig og erfaren psykolog på Nordsjælland, kan du hos Den Krøllede Hjerne starte et forløb hos vores psykolog i Hillerød.  

Hos Den Krøllede Hjerne er vi nemlig et team af i alt syv psykologer, der sidder i vores forskellige afdelinger på Sjælland: På Frederiksberg, i Lyngby og i Hillerød.  

Vi er et tæt kollegialt fællesskab, der sparrer og hjælper hinanden med hele tiden at dygtiggøre os. Vores psykologer brænder alle for at gøre dét, de er dygtige til; Nemlig at hjælpe dig tilbage i balance og trivsel, når livet bliver udfordrende.

 

Psykolog på Nordsjælland og online

Leder du efter en psykolog på Nordsjælland, kan du hos os komme til en dygtig og erfaren psykolog i Hillerød med kort ventetid. – I vores afdeling i Hillerød er det nemlig primært vores dygtige psykolog Katrine Kirk, du kommer til at møde, og som vil varetage din behandling.  

 

Psykolog Hillerød / Psykolog Nordsjælland - Katrine Kirk

Vores psykolog i Hillerød tilbyder

  • Bred vifte af specialer: Vores psykolog Katrine har en bred vifte af specialer, og kan for eksempel hjælpe dig, der oplever stress, angst, sorgreaktioner, spiseforstyrrelse, selvskade mm. Katrine kan desuden hjælpe dig der står i en skilsmisse eller oplever samlivsproblemer. Du kan læse mere om Katrine og hendes specialer som psykolog lige her.
  • Et tilpasset forløb: Vi ved, at hver person er unik. Vores psykolog i Hillerød tager sig altid tid til at lytte til dig og forstå netop din situation, og gør en dyd ud af at skræddersy det forløb, der passer netop dig.
  • Et trygt og rart miljø: Vi ved også, at det kan være en stor beslutning at opsøge hjælp hos en psykolog. Derfor lægger vi også stor vægt på, at du altid føler dig tryg og velkommen, når du kommer hos os. Vi tager godt imod dig og har indrettet vores lokaler efter, at det skal være rart at komme hos os.
  • Kort ventetid: Endelig ved vi, hvor meget det betyder at få hurtig hjælp. Derfor prioriterer vi altid, at der er kort ventetid hos os – det gælder i alle vores afdelinger, og også hos vores psykolog i Hillerød.
  • Online psykolog: Udover at sidde som vores psykolog i Hillerød, fungerer Katrine også som online psykolog. – Du altså også få psykologhjælp online hos os. Dette kan være relevant for dig, der bor langt fra Hillerød, har mobilitetsproblemer, eller blot trives bedst med et online psykolog-forløb.

 

 

Psykolog Hillerød

Vores andre afdelinger

Udover at have klinik i Hillerød, kan du hos Den Krøllede Hjerne også komme til psykolog på Frederiksberg og i Lyngby. Vores psykologer i Lyngby og på Frederiksberg kan udover at tilbyde behandling også tilbyde udredning for ADHD, ADD, personlighedsforstyrrelser mm.

Du kan læse mere om vores afdeling på Frederiksberg lige her og om vores afdeling i Lyngby her.

 

Sådan kommer du i gang 

Ønsker du et terapiforløb hos vores psykolog på Nordsjælland / i Hillerød, kan du kontakte os her. Du kan ligeledes ringe til os på (+45) 60 66 12 24, eller skrive en mail til denkroelledehjerne@protonmail.com. Endelig er du også meget velkommen til at booke en tid online lige her.

 

Vores placering centralt i Hillerød

Du finder os centralt i Hillerød under 10 minutters gang fra Hillerød Station. Kommer du i bil, kan du parkere gratis ved siden af klinikken.

Vores adresse er:

Torvet 7
3400 Hillerød

Vi glæder os til at tage imod dig!

 

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.

Folk spørger

Hvor mange penge koster det at gå til psykolog?

Det koster typisk 900-1500 kr. per session at gå til psykolog. Hos os koster en individuel psykologsamtale 1200 kr. Hvis du er medlem af sygeforsikring danmark, eller hvis du har en sundhedsforsikring, vil du ofte kunne få din behandling dækket helt eller delvist.

 

Er psykolog billigere med henvisning?

Hvis du har en henvisning til psykolog, vil din egenbetaling hos en psykolog med ydernummer (en psykolog der tager imod henvisning) være billigere. Ventetiden på at starte et forløb, vil dog typisk også være længere. Hos os tager vi desværre ikke imod lægehenvisning, men dit forløb kan ofte gøres billigere, hvis du har en sundhedsforsikring eller er medlem af danmark. Hos os tilbyder vi yderligere kort ventetid.

 

Hvad gør man hvis man ikke har råd til psykolog?

Hvis du ikke har råd til at gå til psykolog, kan du i nogle tilfælde ansøge din kommune om at dække udgifterne til din behandling. Du kan også spørge din læge eller kommune, om de kender til muligheder for gratis psykologhjælp.

 

__________

Den Krøllede Hjerne | Psykolog på Frederiksberg, Psykolog i Lyngby, Psykolog i Hillerød