Katrine Kirk

[vc_row header_feature=”yes”][vc_column][grve_divider][grve_divider][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][grve_title title=”Katrine Kirk” line_type=”line”][vc_column_text]Cand.psych. og konsulent for Den Krøllede Hjerne.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2011, og har i en årrække været bosat og arbejdet som psykolog udenfor Danmark, i henholdsvis Costa Rica og Vermont, USA. Jeg er autoriseret af det amerikanske psykolognævn.

Det terapeutiske arbejde er hjørnestenen i mit virke som psykolog. Jeg føler mig utroligt beæret over at få lov til at følge mennesker på et stykke af deres livsrejse.

Jeg har mangeårig erfaring med angst –og depressionsproblematikker, tilpasningsforstyrrelser, sorg, ADHD, spiseforstyrrelser og anden selvskadende adfærd – herunder erfaring med almenpsykologiske vanskeligheder som ensomhedsfølelse, tristhed, vrede, bekymringer, lavt selvværd og problemer i parforholdet.

Som psykolog har jeg en omsorgsfuld, åben og respektfuld tilgang til terapi. Jeg lytter til din historie på en engageret og ligeværdig måde. Sammen taler vi om det, der generer eller trykker dig, og finder ud af, hvordan vi bedst kan håndtere det. Det er vigtigt for mig, at du føler dig hørt, og at vi arbejder på en måde, der giver mening for dig.

Mit metodiske grundlag tager udgangspunkt i kognitiv terapi, men jeg bruger også værktøjer fra andre terapeutiske grene.

Jeg tilbyder individuel terapi og parterapi.

Terapien kan foregå på engelsk, hvis det er et ønske.

Du er varmt velkommen på mit kontor i Lyngby![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Katrine Kirk[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]