psykolog Lyngby

OM DEN KRØLLEDE HJERNE

Holdet bag

“Idéen til Den Krøllede Hjerne opstod en kold vinterdag, da jeg var ude at gå med barnevognen. Jeg kom til at tænke på, at jeg som barn skelnede mellem en krøllet og en glat dag. En glat dag var, når alt gik som forventet. En krøllet dag var, når der opstod alt muligt uforudsigeligt. Og da jeg samtidig i mine første år som psykolog arbejdede med neuropsykologi og hjerner stod det klart – Den Krøllede Hjerne. Siden da har jeg arbejdet som klinisk psykolog med udredning, terapi, supervision og undervisning. Det er meget meningsfuldt for mig, og siden 2017 er klinikken vokset” – Christoffer Kølgaard, indehaver og klinikchef.

Klinikken består i dag af syv kompetente psykologer. Tilsammen har vi over 60 års erfaring. Vi er forskellige – og det er vores største styrke. Vi har hver især vores unikke specialer og tilgange til terapi, så vi altid kan sætte ind med den rette erfaring og faglighed overfor alle vores klienters udfordringer. Udover at være et hold af professionelle er vi et godt og sammentømret hold af gode mennesker. Vi vil hinanden det bedste – og den passion driver også vores arbejde. Den Krøllede Hjerne er sat i verden, for at støtte dig på din rejse mod bedre mental sundhed og trivsel.

Derfor er tre ting afgørende for os i vores arbejde som psykologer:

    • Vi vil gøre en forskel for andre mennesker.

Dette kan lyde som en floskel, men det er ikke desto mindre årsagen til, at vi har valgt at blive psykologer.

 

    • Vi vil bryde det tabu, som det er for nogen at gå til psykolog.

Det er en styrke at bede om hjælp. Mange ser det desværre som en svaghed – og det er vores mission at ændre én gang for alle. Mange mennesker er bange for at gå til psykolog eller ser det som et nederlag, når man ind og arbejde med sig selv. Der er også nogen, der er skeptiske og tænker, at det sikkert alligevel ikke hjælper? Dette er imidlertid svært at vurdere, hvis man aldrig tør tage skridtet. Vores sandhed er, at det vigtigste skridt mod at få det bedre, er valget i sig selv – og ved at bede om hjælp.

 

    • Vi vil være autentiske og professionelle på samme tid.

Som psykologer anser vi det for enormt vigtigt, at man som klient oplever at tale med et medmenneske og ikke en autoritet, der søger at forholde sig helt objektivt til ens vanskeligheder. Fordelen ved at tale med en psykolog er netop, at psykologen er i stand til at åbne op for nye perspektiver, ændre ved fastlåste tankemønstre og bane vejen for ændring af uhensigtsmæssig adfærd. Vi er bare mennesker og kender til alle de udfordringer, livet kan byde på. I vores professionelle virke som psykologer kender vi dog også til de metoder og værktøjer der gør, at vi kan hjælpe mennesker til at løsne op og få det bedre.

Vi glæder os til at lære dig at kende. Lær os alle bedre at kende her!

 

kontor med sofa, reol og en stol
venteværelse med sofaer

Hos Den Krøllede Hjerne er der en varm og indbydende atmosfære, hvor du kan engagere dig med vores dedikerede og omsorgsfulde psykologer. Vi tilbyder professionel støtte og hjælp til at udforske og forstå komplekse tanker og følelser. Vi giver dig mulighed for at begynde din rejse mod mental velvære i en venlig og tryg omgivelse, hvor du kan finde støtte til din personlige udvikling.