Om

Christoffer Kølgaard

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og er blevet autoriseret af Psykolognævnet.

Inden min opstart af egen klinik har jeg arbejdet som klinisk psykolog i psykiatrien. Jeg har desuden arbejdet som erhvervspsykolog i AS3 og som neuropsykolog på Børneungecenter for Rehabilitering. Jeg har desuden varetaget adskillige undervisningsopgaver og har blandt andet holdt foredrag i Dansk Psykolog Forening. Jeg har således et bredt kendskab til forskellige aspekter af psykologien, hvorfor jeg kan tilbyde en bred palette af psykologiske ydelser.

Derudover er jeg certificeret Transition Coach fra AS3 og har været på et omfattende ACT kursus og en narrativ terapeutisk efteruddannelse, da jeg særligt lader mig inspirere af disse terapeutiske metoder i min behandling.

Jeg praktiserer som psykolog både i Lyngby og på Frederiksberg.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, såfremt jeg har vakt din interesse.

Julie Aasbjerg Andersen

Jeg er uddannet psykolog og blev autoriseret af Psykolognævnet i 2013. Jeg har haft over 5.000 samtaler med børn, unge og voksne gennem 10 år.

Jeg har arbejdet som HR-konsulent i Maersk Broker, primært indenfor rekruttering, ledelsessparring, medarbejderudvikling, coaching, stresshåndtering mv.

Derudover har jeg arbejdet en årrække indenfor psykiatrien med udredning og behandling af børn, unge og voksne. Især har jeg beskæftiget mig med emner som angst, depression, stress, kriser og sorg. Min erfaring herfra har givet mig indgående kendskab til de psykologiske vanskeligheder og tematikker, som man kan opleve i løbet af livet.

Samtalerne med mig skal sørge for, at du kommer i dybden med det, som er svært, og give dig ny indsigt.

Jeg arbejder ud fra en psykodynamisk grundforståelse og anvender metoder som mentaliseringsbaseret terapi samt ACT (Acceptence and Commitment Therapy).

Som psykolog arbejder jeg fleksibelt og tilpasser metoden til dine behov afhængig af den problemstilling, som du kommer med. Som person er jeg engageret og uhøjtidelig. Det er centralt for mig at sikre, at du føler dig hjulpet, og at terapien giver dig mentalt overskud igen.

Jeg håber på at høre fra dig enten via kontaktformular, mail eller direkte på tlf.

Psykolog Julie Aasbjerg Andersen