psykolog Lyngby

Depressionstest – bliv klogere på, om du har en depression

Depressionstest – Test dig selv online for symptomer på depression

Er du i tvivl om, hvorvidt du har en depression, så kan du tage vores online depressionstest anonymt og få svar med det samme. Testen tager udgangspunkt i de klassiske symptomer, som ofte er indenfor dette område.

Vær opmærksom på, at testen kun er vejledende og ikke kan bruges til at diagnosticere dig selv eller andre. Hvis du tror, at du lider af en depression, så er det altid en god idé at snakke med lægen eller en psykolog om dine symptomer. Derfor bør du kontakte professionelle, hvis du har symptomer svarende til moderat eller svær depression.

Hvordan fungerer en online depressionstest?

En online depressionstest er evidensbaseret og bruges oftest til screening. Den tager udgangspunkt i dine tanker, følelser, adfærd og oplevelser.

Testen fungerer således, at du skal svare så ærligt og præcist som muligt på alle spørgsmålene ud fra, hvordan du har haft det indenfor de seneste 7 dage. Du får svar med det samme.

Hvis du har brug for at få uddybet dit resultat, eller at du ønsker at tale med en psykolog på baggrund af dit resultat, så kan du tage fat i en psykolog hos Den Krøllede Hjerne helt uforpligtende. 

Welcome to your Depression test

Har du følt dig trist til mode, ked af det

Har du manglet interesse for dine daglige gøremål

Har du følt, at du manglede energi og kræfter?

Har du haft mindre selvtillid?

Har du haft dårlig samvittighed eller skyldfølelse

Har du følt, at livet ikke var værd at leve?

Har du haft besvær med at koncentrere dig, f.eks. at læse avis eller følge med i fjernsyn?

Har du følt dig rastløs eller mere stille? Hvis ja til begge udsagn, så angiv den, som du vurderer har højeste score

Har du haft besvær med at sove om natten?

Har du haft nedsat eller øget appetit? Lad dit svar tage udgangspunkt i det udsagn, som du vurderer har højeste score

   

  Hvad er en depression?

  Depression findes i mange forskellige typer og varianter og kommer til udtryk i forskellig grad. Det rammer ca. rigtig mange danskere på et tidspunkt i livet, og det er en af de mest udbredte psykiske lidelser.  

  Psykologhjælp hos erfarne psykologer

  Hvis du har symptomer på depression og ønsker psykologhjælp til behandling, så er der heldigvis rigtig gode resultater på behandlingen. Når vi arbejder sammen med dig mod depressionen, arbejder vi især med omstrukturering af din tænkning, og vi arbejder med at udfordre fastlåst adfærd, der kan hjælpe med at mildne depressionen. Derudover vil vi også arbejde mere dybdepsykologisk, så du også får en forståelse for, hvorfor depressionen er flyttet ind i dit liv. 

  Du vil som oftest allerede opleve en markant bedring efter 5-8 behandlinger hos os. Men da alle er forskellige, vil de forskellige forløb også variere.

  Kontakt os i dag, hvis du ønsker at tale med en psykolog baseret på din depressionstest. Vi holder til i København, på Frederiksberg og i Lyngby. Hvis det ønskes, kan vi også tilbyde online konsultationer (e-terapi) hos Den Krøllede Hjerne.

  psykolog Lyngby