psykolog Lyngby
Livskrise

Livskrise

Vil du booke en tid? Kontakt os ved at klikke her.

De fleste mennesker vil komme til at opleve kriser gennem livet. De kan opstå i forbindelse med fyring, skilsmisse eller hvis du føler, at du ikke har fået det ud af livet, som du ønskede.

Nogle får også en krise i livet, når de rammer en bestemt alder og ikke føler, at de har opnået det, som de forventede af dem selv. Der er nogle typiske punkter i livet, hvor dette opstår, som man kalder for hhv. kvartlivskrise og midtvejskrise.

Livskrisen kan imidlertid også indtræffe i forbindelse med livets store op- og nedture, og du vil ofte stå med en følelse af ikke at have opnået det med livet, som du havde håbet på. Du kan begynde at få tanker, der kredser omkring meningen med livet og ikke kan se, hvordan du kan komme ud af den situation, som du står i.

Hvordan kommer man over en livskrise?

Det kan være en utrolig ensom følelse, og det er vigtigt, at du får den rette hjælp til at håndtere de tanker, som opstår i forbindelse med en livskrise – især hvis du føler, at de begynder at overskygge din hverdag og påvirker din livskvalitet.

For nogle kan det være en stor hjælp at tale med sit netværk omkring sine følelser, og det kan hjælpe dig med ikke at stå så alene med dine tanker. Det kan imidlertid for andre være utroligt svært at åbne op til omgangskredsen om, hvis du er bange for at såre dem du holder af eller hvis du ikke føler, at de vil forstå dig.

Det kan derfor være en fordel at tale med en psykolog om dine tanker, hvis du ikke føler, at du selv kan komme videre fra dem. En psykolog kan desuden give dig en indsigt og en række redskaber til at håndtere de følelser, som du står med.

Kontakt Den Krøllede Hjerne og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig gennem din livskrise, så du kan få glæden tilbage og større livskvalitet. Kontakt os her for en uforpligtende samtale om vores behandlingsmåder. Vi har beliggenhed både i Kgs. Lyngby og på Frederiksberg.