Christoffer Kølgaard

[vc_row header_feature=”yes”][vc_column][grve_divider][grve_divider][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][grve_title title=”Christoffer Kølgaard” line_type=”line”][vc_column_text]Lukket for tilgang af nye klienter. Venteliste åben.

Cand.psych. aut. og indehaver af Den Krøllede Hjerne.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og er blevet autoriseret af Psykolognævnet under Socialministeriet.

Som psykolog arbejder jeg respektfuldt og omsorgsfuldt med udgangspunkt i netop det, som du oplever som vanskeligt. I mit terapeutiske arbejde veksler jeg mellem at give dig konkrete redskaber til at håndtere din situation, men er også meget optaget af at forstå årsagerne til de oplevede vanskeligheder. Dette skyldes en overbevisning om, at en dybdegående forståelse af problemet åbner op for nye måder at se sig selv og omverdenen på.

Jeg har især gode erfaringer med behandling af angst, depression, OCD, traumer, personlighedsforstyrrelser, misbrug og almenpsykologiske vanskeligheder, såsom perfektionisme, overspringshandlinger, vrede, lavt selvværd og bekymringstendens. Jeg har gode erfaringer med både behandling af unge og voksne.

Jeg praktiserer som psykolog både i Lyngby og på Frederiksberg.

Inden min opstart af egen klinik i 2017 har jeg arbejdet som klinisk psykolog i psykiatrien. Derudover har jeg arbejdet som psykolog i AS3 og hos Hjerneskadecenter Virum. Jeg har også varetaget adskillige undervisningsopgaver og har blandt andet undervist på DIS (Danish Institute for Studying Abroad). Jeg har således et bredt kendskab til forskellige aspekter af psykologien, hvorfor jeg kan tilbyde en bred palette af psykologiske ydelser.

Jeg har en narrativ terapeutisk efteruddannelse og er desuden meget optaget af de dybdepsykologiske retninger (eksempelvis ISTDP), da jeg særligt lader mig inspirere af disse terapeutiske metoder i min behandling.

Jeg håber på at høre fra dig og skabe forandrende øjeblikke.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]