Mette Chili Brill

[vc_row header_feature=”yes”][vc_column][grve_divider][grve_divider][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][grve_title title=”Mette Chili Brill” line_type=”line”][vc_column_text]Cand.psych. aut. og specialpsykolog i børne- og ungepsykiatri. Konsulent for Den Krøllede Hjerne.

Jeg tilbyder terapi til børn, unge, voksne og familier. Derudover tilbyder jeg rådgivning til forældre.

Mit specialområde er børn og unge, og jeg er særligt optaget af den rolle som tilknytning og mentalisering spiller i børn og unges udvikling, selvforståelse og relationer.

Derudover har jeg bred terapeutisk erfaring med voksne fra privat klinik, psykiatri og alment sygehus. I vores samtaler vil vi sammen undersøge og udfolde det du kommer med. Vi vil sætte fokus på det svære og sårbare, men også på det der kan skabe håb og forandring.

Jeg tilbyder hjælp til bl.a. angst, depression, ensomhed, tab, sorg, livskriser, identitet, stress og traumer, OCD, selvskade og selvmordstanker.

For børn og unge kan der derudover være behov for hjælp til bl.a. mistrivsel i skole, mobning, tristhed, vrede og aggression, social angst, eksamensangst, konflikter i familien og skilsmisseproblematikker samt problemer der opstår i forbindelse med ADHD eller autisme.

MBT

Jeg arbejder primært med mentaliseringsbaseret terapi, både til børn og voksne.

Mentalisering er evnen til at forstå både følelser og adfærd og hvordan det hænger sammen med forskellige mentale tilstande. Man kan også sige, at det er evnen til at skabe mening i egen og andres følelsesmæssige og relationelle verden.

Kognitiv terapi

Når der er behov for en mere problemløsningsorienteret tilgang, anvender jeg kognitiv terapi, det kan for eksempel være ved nogle former for angst- og OCD-problematikker. Kognitiv terapi har først og fremmest fokus på vores tanker, og på hvordan vores tanker påvirker vores følelser og handlinger.

Sammen finder vi ud af, hvilken tilgang der passer bedst til dig og det du gerne vil have hjælp til.

Særligt for terapi med børn

Jeg tilpasser metoden efter barnets alder og problematik. Ofte vil der i terapien med børn være en mere legende tilgang, hvor vi leger lege eller laver forskellige aktiviteter. Særligt for børn er det vigtigt at oplevelsen med terapi bliver tryg og god. Leg og aktiviteter afstemmes derfor altid med barnet. For mindre børn anbefales det, at vi starter med en forældresamtale uden barnet. Det er ofte en fordel at en af forældrene deltager i terapien sammen med barnet.

I foråret 2022 færdiggør jeg min terapeutiske efteruddannelse i mentaliseringsbaseret terapi med børn, unge og familier ved Psykologisk Perspektiv.

Jeg glæder mig til at møde dig![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Mette Chili Brill[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]