psykolog Lyngby

Psykolog Slagelse

Find den rette psykolog i Slagelse, der kan hjælpe dig med professionel psykologhjælp og terapi. Hos Den Krøllede Hjerne finder du autoriserede og erfarne psykologer, der står til rådighed for dig eller én du holder af. Du finder vores klinik i Kongens Lyngby eller på Frederiksberg i København. 

Den personlige og trygge relation

Hos Den Krøllede Hjerne har vi altid klienten i fokus, og vi sikrer høj psykologfaglig kvalitet i vores behandlingsarbejde. Hos os er den terapeutiske alliance mellem psykolog og klient afgørende for at skabe fremgang i behandlingen, og det er essentielt, at du opbygger en god relation til din behandler. 

Når du leder efter en psykolog Slagelse, så er det vigtigste, at du føler dig helt tryg. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at tale om dine problematikker, og derfor sørger vi altid for at tage en grundig forsamtale med dig. På den måde sørger vi for, at vi får skabt det perfekte match mellem dig og en af vores psykologer. 

Få hjælp af en psykolog Slagelse

Et terapiforløb hos Den Krøllede Hjerne vil være inspireret af ISTP, EMDR og narrativ terapi, men vi begrænser os ikke, og benytter gerne flere fremgangsmåder i vores behandling, så du får et forløb, der er skræddersyet til dig. Vi ved nemlig, at ethvert forløb er forskelligt, og at ingen mennesker er ens. 

Din professionelle psykolog Slagelse

Så hvis du, eller en du holder af, lider af psykiske problemer, der kræver terapi, så tager vi gerne imod dig. Vores ekspertise favner bredt, og vi kan hjælpe med professionel behandling af OCDstressangst mm. 

Vi tilbyder terapi til både børnunge og voksne, samt parterapi, og hvis du ønsker det, så kan vi også tilbyde en online psykolog Slagelse. Vi har ingen klinik i Slagelse, men hvis du ønsker behandling hos Den Krøllede Hjerne, finder du os på Frederiksberg eller i Lyngby

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.

Find vores autoriserede psykologer her

Ønsker du behandling af en psykolog Gentofte, kan du med fordele besøge vores klinik, enten på Frederiksberg eller i Lyngby.

Den Krøllede Hjerne Frederiksberg

Suomisvej 2

1927 Frederiksberg

+45 60 66 12 24

denkroelledehjerne@protonmail.com 

 

Den Krøllede Hjerne Lyngby

Lyngby Hovedgade 96

2800 Kongens Lyngby

+45 60 66 12 24

  Ønsket psykolog

  FAQ

  Hvordan finder jeg den rette psykolog Slagelse?
  Det er vigtigt, at du finder en psykolog Slagelse, som du føler dig tryg ved, og derfor er den første ikke nødvendigvis den bedste. Vi foreslår derfor altid en samtale, så både du og psykologen kan få en fornemmelse af, om det er et godt match. 

  Hvad koster en psykolog Slagelse?
  En individuel samtale hos Den Krøllede Hjerne koster 1200 kr. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark og mellem 18-25 år, dækker de 450 kr. per samtale. Er du over 25 år, så dækker de 300 kr. per samtale. 

  Hvad kan en psykolog hjælpe med?
  En psykolog Slagelse hos Den Krøllede Hjerne kan hjælpe med mange forskellige problematikker. Det kan være traumeterapi, parterapi, OCD, stress, angst, spiseforstyrrelser eller andre psykologiske problematikker, der påvirker din hverdag. 

  Har psykologer tavshedspligt?
  Ja. Din psykolog i Slagelse har tavshedspligt, og det betyder, at vi er juridisk forpligtede til at beskytte dine personlige oplysninger, samt de samtaler vi har med dig. En psykolog kan dog bryde tavshedspligten, hvis de tror, at du er en trussel mod dig selv eller andre, eller hvis de er pålagt af loven at rapportere bestemte oplysninger.