psykolog Lyngby
Psykolog Roskilde

Hos Den Krøllede Hjerne, finder du en psykolog nær Roskilde, som kan hjælpe dig med professionel psykologhjælp, terapi og personlige samtaler. Står du selv, eller en du holder af, i en situation, der synes uløselig, så tager vi gerne hånd om problemet.

Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige hjælp, og derfor er ingen behandlingsforløb ens. Det ved vi er vigtigt, gennem mange års erfaring, som vores specialistteam har tilsammen. Derfor vil du også opleve en individuel behandling, der er skræddersyet efter dine behov.

Den gode personlige relation

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du kommer forbi vores klinik, enten i Lyngby eller på Frederiksberg, til psykologisk behandling hos en dygtig psykolog fra Den Krøllede Hjerne. 

Det er essentielt, at du opbygger en personlig og fortrolig relation til din behandler, hvor du oplever en tryghed ved at fortælle om dine problematikker. Derfor er det ikke altid, at den første psykolog du kommer til, er den rigtige for dig. 

Derfor sørger vi for at have en grundig forsamtale med dig, så vi får skabt det bedste match mellem dig og en af vores psykologer, og hvis det ikke føles helt rigtigt, så er det naturligvis muligt at skifte over til en af vores andre psykologer.

Føler du dig mest tryg i egne rammer, er det naturligvis også muligt at lave en online konsultation, så du kan få behandling hjemme af en psykolog i Roskilde. 

Dette kan du arrangere med den pågældende behandler, når du indleder et behandlingsforløb med en psykolog fra Den Krøllede Hjerne nær Roskilde.

Billede fra klinikken

Din psykolog i Roskilde

Selvom du ikke finder vores klinikker i Roskilde, er det, som nævnt, stadig muligt at få psykologhjælp fra én af vores dygtige psykologer. Denne behandling kan både være af traumer, men også af tvangslidelser eller andre psykiske problematikker. 

Vi har mange klienter, som har hørt om os og derfor kommer fra omkringliggende byer for at få hjælp hos os.

Vi er særligt specialiserede i psykologhjælp til unge, men dette betyder bestemt ikke, at vi ikke kan hjælpe dig i Roskilde, hvis du er et godt stykke inde i livet. 

Hos os kan du få hjælp til de fleste problematikker, herunder stress, angstOCD, spiseforstyrrelser og meget andet.

Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.

Find vores autoriserede psykologer her

Ønsker du behandling af en psykolog Gentofte, kan du med fordele besøge vores klinik, enten på Frederiksberg eller i Lyngby.

Den Krøllede Hjerne Frederiksberg

Suomisvej 2

1927 Frederiksberg

+45 60 66 12 24

denkroelledehjerne@protonmail.com 

 

Den Krøllede Hjerne Lyngby

Lyngby Hovedgade 96

2800 Kongens Lyngby

+45 60 66 12 24

  Ønsket psykolog

  FAQ

  Hvilken psykolog Roskilde er bedst?

  Det er helt individuelt, hvilken psykolog, man finder bedst. Hos Den Krøllede Hjerne bestræber vi os altid på at lave et personligt forløb, som afspejler netop den psykologhjælp, du behøver.

  Hvad kan en psykolog hjælpe med?

  En psykolog i Rosilde kan hjælpe med mange forskellige problematikker, herunder både traumeterapi, behandling af OCD, angst, stress, spiseforstyrrelser og andre psykologiske problematikker, der påvirker hverdagen.

  Hvad koster psykologhjælp?

  Prisen kan variere en smule fra psykolog til psykolog, men som oftest kan du forvente en pris på omkring 1.200 kr. per individuel konsultation med en psykolog i Roskilde. Hertil kan du få forskellige tilskud. Ring og hør nærmere.

  Hvorfor er det godt at gå til psykolog?

  Der er mange gode grunde til at gå til psykolog – også selvom du ikke nødvendigvis lever med en større problematik som stress eller angst. Det kan nemlig være både lærerigt for dig selv, samt lettende at snakke med en uvildig person, som blot lytter og ikke dømmer