psykolog Lyngby

Psykolog Østerbro

Hos Den Krøllede Hjerne tilbyder vi fagspecialister indenfor et stort udvalg af psykologiens rammer. Står du i en situation, hvor du enten selv, eller en du har nær, har brug for hjælp til håndtering af en eventuel spiseforstyrrelsestress og udbrændthed eller en form for sorg og krise, så står vores professionelle psykologer klar til at gøre en forskel for netop dig, en nær ven eller et familiemedlem.

 

Vi bestræber os, hos Den Krøllede Hjerne, på at være den bedste psykolog København. Vores specialiserede psykologer forstår kunsten i at kunne forstå andre menneskers krøllede hjerner. Hvis du ønsker psykologhjælp fra os, er vores psykologer opmærksomme på at hvert enkelte forløb varierer og vil blive individuelt tilpasset.

Vi skaber det gode bånd og relationen til dig

Vi har et stort fokus på at skabe en god terapeutisk alliance, da det for os er vigtigt at skabe det stærke og emotionelle bånd til dig. Forskning viser også, at dette er afgørende for et vellykket behandlingsforløb.

Terapeutisk alliance skal forstås som et positivt relationelt bånd, som skabes mellem klient og psykolog. Vores psykolog i København vil derfor altid have dette for øje – både i den indledende samtale og i det efterfølgende behandlingsforløb. 

Denne relation påbegyndes allerede ved første møde, hvor vi har stort fokus på at danne en relation til dig eller din pårørende. Den tilknyttede psykolog i København vil i denne sammenhæng også afstemme og skabe enighed om behandlingens forløb og fremgang, så du føler dig tryg.

Psykolog i København med mod og vilje

Som psykolog kræver det en vis portion mod og vilje at spørge om de rigtige emner og udfordre klienten, så det netop ikke opleves som en ubehagelig situation for den pågældende klient.

Psykologen skal derimod skabe en følelse, hos klienten, af at blive hjulpet på vej, og at de sammen får skabt en udvikling i den rigtige retning fra session til session. Dertil lægger vi, hos Den Krøllede Hjerne, også stor vægt på at vores psykologer yder empati og forståelse over for vores klienters problematikker.[/vc_column_text][vc_column_text]

Mangler du en Psykolog København der gør en forskel?

Hvis du er bosat i København, og har brug for psykologhjælp, så har Den Krøllede Hjerne en klinik placeret på Frederiksberg, som vil være tættest på dig, men ydermere har vi også en klinik i Lyngby. I vores klinik på Frederiksberg i København, vil du opleve at møde en psykolog, som skaber et trygt rum for dig. Vi er placeret på Soumisvej 2, 1927 Frederiksberg C.

Den Krøllede Hjerne er en klinik med psykolog i København, som er specialiseret inden for flere områder. Vi tilbyder stor ekspertise inden for angstOCD og traumeterapi

Du har mulighed for at få yderligere indsigt i, hvad en psykologbehandling indebærer, samt hvilken form for behandling, du ville få det mest optimale ud af.

Tavshedspligt

Som autoriseret psykolog København, er det vigtigt at overholde rammerne for den fortrolighed og politik, som gælder inden for de “Etiske Principper for Nordiske Psykologer” samt “Lov om Psykologer”.

Det vil sige, de samtaler vores psykologer har, i forbindelse med klientens forløb, vil være helt fortrolig. Du vil, som klient, opleve fokus på at skabe tillid og troværdighed hos psykologerne ved Den Krøllede Hjerne.

Psykolog henvisning

Vi er imidlertid ikke en klinik, hvor du har mulighed for at henvende dig til en psykolog med henvisning i København. Det vil sige, at hos os kan du ikke benytte en lægehenvisning. Derimod har du mulighed for at få tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark.

Ydermere har du også mulighed for at få dækket dine omkostninger til psykologhjælp hvis du har en sundhedsforsikring hos enten: PFA, Pensam, Topdanmark eller Gjensidige mfl.

Vi har også nogle test du kan tage her på siden. ADHD test og angst test.

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.

Find vores autoriserede psykologer her

Ønsker du behandling af en psykolog Gentofte, kan du med fordele besøge vores klinik, enten på Frederiksberg eller i Lyngby.

Den Krøllede Hjerne Frederiksberg

Suomisvej 2

1927 Frederiksberg

+45 60 66 12 24

denkroelledehjerne@protonmail.com 

 

Den Krøllede Hjerne Lyngby

Lyngby Hovedgade 96

2800 Kongens Lyngby

+45 60 66 12 24

  Ønsket psykolog

  FAQ

  Hvor findes der en psykolog på Østerbro?

  Der findes flere forskellige klinikker og psykologer på Østerbro. Den Krøllede Hjerne har til huse i både Lyngby og på Frederiksberg og tager gerne patienter ind fra Østerbro.

  Hvilken psykolog på Østerbro er bedst?

  Det er svært at sige, hvilken psykolog Østerbro, der er bedst, da det kommer an på individet og den behandlingsform og diagnose, som vedkommende har eller behøver.

  Hvad koster det at gå til psykolog på Østerbro?

  Alt afhængigt af behandlingsformen og behandleren, vil du typisk kunne regne med en timepris på mellem 900 og 1200 kr. for personlig psykologhjælp.

  Hvorfor går man til psykolog?

  Der kan være mange grunde til, at man behøver psykologhjælp. Der kan være opstået et behov på grund af et traume, men det kan lige så vel være noget medfødt eller noget akut opstået.