psykolog Lyngby

Psykolog Køge

Du finder, hos Den Krøllede Hjerne, en dygtig psykolog nær Køge, som både kan hjælpe dig med at få lettet hjertet, men også med at løse forskellige problematikker, som hæmmer dig i hverdagen. Psykologhjælp hos os er individuel, og derfor også helt personlig.

 

Vi bestræber os altid på at skabe et godt og trygt miljø, som vores klienter har lyst til at besøge, når de skal have hjælp med forskellige problematikker. Derfor kan du også være sikker på at møde et fortroligt og sikkert miljø, der tager hånd om dine behov.

Det personlige behandlingsforløb

Vi ved, ud fra vores mange erfaringer, at alle behov og klienter er forskellige, og derfor er der også lige så mange forskellige måder at behandle på. Det ved vores psykolog Køge også, hvorfor et behandlingsforløb hos Den Krøllede Hjerne altid vil være baseret på dine behov.

Givet, at vi ikke har en klinik i Køge, betyder det da, at vi ikke kan hjælpe dig i byen, men du kan med fordel komme og besøge vores hyggelige omgivelser i enten Lyngby eller på Frederiksberg, hvor vi tilbyder psykologhjælp og -behandling.

Du kan dog også vælge at modtage psykologhjælp gennem online konsultation, hvor du kan sidde hjemme i dine egne trygge omgivelser, så du kan få den nødvendige hjælp fra en psykolog nær Køge. Vi har således gode erfaringer med at behandle mennesker fra omkringliggende byer, herunder folk, som har behov for en psykolog i Køge.

Psykolog med erfaring i flere felter

Selvom vi særligt har specialiseret os i hjælp til unge, tilbyder vi behandling til alle, uanset hvor de befinder sig i livet. Vi baserer nemlig al behandling på den individuelle person.

Du kan få behandling til problematikker som OCD, angst, stress, spiseforstyrrelser, traumerselvskade, sorg og meget andet hos en psykolog Køge fra Den Krøllede Hjerne. 

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.

Find vores autoriserede psykologer her

Ønsker du behandling af en psykolog Gentofte, kan du med fordele besøge vores klinik, enten på Frederiksberg eller i Lyngby.

Den Krøllede Hjerne Frederiksberg

Suomisvej 2

1927 Frederiksberg

+45 60 66 12 24

denkroelledehjerne@protonmail.com 

 

Den Krøllede Hjerne Lyngby

Lyngby Hovedgade 96

2800 Kongens Lyngby

+45 60 66 12 24

  Ønsket psykolog

  FAQ

  Hvor finder jeg en psykolog i Køge?

  Du kan med fordel bruge en psykolog i Køge, hvis du har ondt i livet eller kæmper med forskellige problematikker. Hos Den Krøllede Hjerne har vi mange års erfaring med psykologhjælp og hjælper derfor gerne dig.

  Hvilken psykolog Køge er bedst?

  Det kan være svært at svare på, hvilken, der er bedst, da alles behov er forskellige. Derfor bør du også søge en psykolog Køge, der lever op til dine behov. Dette forstår vi hos Den Krøllede Hjerne, hvor al behandling er individuel. 

  Nogle metoder kan dog være mere meningsfulde end andre alt efter, hvilken problematik, du står i. I forhold til traumebehandling vil vi eksempelvis tilbyde EMDR behandling, mens vi typisk arbejder kognitivt med angst. 

  Hvorfor er psykologhjælp godt?

  Det kan være godt for alle at tage til psykolog, også selvom man ikke direkte lider af en psykisk sygdom eller diagnose, men fordi det kan lette meget at få snakket med en, som vil lytte – både til det gode, men også til det svære og vanskelige.

  Skal jeg gå til psykolog?

  Afhængigt af, hvad du måtte have brug for, kan det være en rigtig god idé at søge hjælp hos en psykolog i Køge, hvis livet gør ondt, eller hvis du lider af psykiske problemer, såsom stress, angst eller OCD. Også mindre akutte forhold kan være gode at få behandlet.