Psykolog Holbæk

Hos Den Krøllede Hjerne får du en psykolog i Holbæk, der kan hjælpe dig, eller en du holder af med professionel psykologhjælp og terapi. Vi tager gerne hånd om problemet sammen med dig, hvis du står i en situation, der føles uløselig. 

Vi har ingen klinik i Holbæk, men du finder os i Kongens Lyngby eller på Frederiksberg i København, en lille køretur væk fra Holbæk. 

Din kompetente psykolog Holbæk

Når du vælger Den Krøllede Hjerne, så kan du forvente at møde en universitetsuddannet og erfaren psykolog. Vi har mange specialområder og har stor ekspertise inden for angststressOCDtraumer og kriser, samt mange andre psykologiske områder. Med en psykolog Holbæk fra Den Krøllede Hjerne sikrer vi høj psykologfaglig kvalitet i behandlingsarbejdet. 

Tilgangen i vores arbejde er inspireret af narrativ terapi, ISTDP, EMDR og de kognitive retninger ingen for psykologien. Vi ved at alle er forskellige, og derfor begrænser vi os ikke til én tilgang, men bestræber os på at trække på flere virksomme behandlingsformer, med henblik på at opnå det bedste resultat. 

Den trygge og og personlige relation

En af de vigtigste ting for os er at få skabt et positivt emotionelt bånd mellem behandler og klient, der består af tillid, respekt og sympati. Denne terapeutiske alliance skal sikre, at vi, i fællesskab, bliver enige om målene med din behandling og sørger for fremgang. Med den fælles forståelse for processen og målet, kan vi sammen sørge for, at dit forløb foregår i trygge og oplyste rammer. 

Psykologhjælp efter dine behov med en psykolog Holbæk

Hvis du vælger en psykolog Holbæk fra Den Krøllede Hjerne vil du finde forskellige terapiområder hos vores psykologer. Vi tilbyder terapi til børn, unge og voksne, samt par- og familieterapi. 

Hvis du er mere tryg hjemme hos dig selv, eller af andre årsager ikke kan komme ind på vores klinik, så kan vi også tilbyde online terapi med en psykolog Holbæk.

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.

Find vores autoriserede psykologer her

Ønsker du behandling af en psykolog Gentofte, kan du med fordele besøge vores klinik, enten på Frederiksberg eller i Lyngby.

Den Krøllede Hjerne Frederiksberg

Suomisvej 2

1927 Frederiksberg

+45 60 66 12 24

denkroelledehjerne@protonmail.com 

 

Den Krøllede Hjerne Lyngby

Lyngby Hovedgade 96

2800 Kongens Lyngby

+45 60 66 12 24

  Ønsket psykolog

  FAQ

  Hvad koster en psykolog Holbæk?
  En individuel samtale med en psykolog hos Den Krøllede Hjerne koster 1200 kr. Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, så dækker de en del af beløbet. Du kan kontakte din sundhedsforsikring og høre mere om, hvad de dækker. 

  Hvor lang tid tager det at se forbedringer?
  Det er forskelligt fra person til person, og afhænger også af faktorer som terapiformen og problemets kompleksitet. Nogle oplever allerede forbedringer efter få sessioner, mens andre har brug for længere tid. 

  Hvad kan en psykolog Holbæk hjælpe med?
  En psykolog Holbæk kan hjælpe med mange forskellige psykologiske problematikker, der påvirker dig i hverdagen. Vi har stor erfaring med blandt andet OCD, angst, stress, spiseforstyrrelser, mm. 

  Har psykologer tavshedspligt?
  Ja. Psykologer har tavshedspligt, hvilket betyder at de skal beskytte dine personlige oplysninger, samt holde samtaler fortrolige. Undtagelsen er, hvis de mener, du er til fare for dig selv eller andre, eller hvis de er pålagt af loven at rapportere bestemte oplysninger.