psykolog Lyngby

Psykolog Gentofte

Find en psykolog i Gentofte, der kan være dig behjælpelig med både terapi, behandling og udredning. Hos Den Krøllede Hjerne finder du dygtige og professionelle psykologer, der gerne står til rådighed for hvad end, du måtte behøve hjælp til. Vi har altid patienten i fokus og sørger naturligvis også for at sikre den højeste kvalitet for dig.

Vi skaber det rette bånd

Det er vigtigt for os at skabe et trygt bånd og en god relation til dig, hvor vi gensidigt har respekt, tillid og sympati for hinanden. Med en fælles forståelse for processen og målet kan vi sammen sørge for, at dit forløb foregår i trygge og oplyste rammer.

Vi ved, at den terapeutiske alliance er afgørende for at skabe fremgang i behandlingen for dig eller en, som du er pårørende til.

Hvad kan du forvente?

Når du går til psykolog i Gentofte, kan du forvente, at du vil møde en veluddannet og kvalificeret person. Psykologerne hos Den Krøllede Hjerne er alle autoriserede, og vi arbejder inden for mange forskellige specialeområder. Vi har blandt andet stor ekspertise inden for OCD, angst, stress, traumer og kriser.

Skulle du, eller én du holder af, lide af psykiske problemer, som behøver terapi, tager vi gerne imod og giver professionel behandling. Vores behandlingsområder dækker nemlig vidt og bredt, og derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Besøg os i vores klinik på Frederiksberg.

En professionel psykolog i Gentofte

Selvom vi endnu ingen klinik har i Gentofte, er du alligevel altid velkommen hos Den Krøllede Hjerne, som du finder i vores lokaler på det centrale Frederiksberg, nærmere bestemt Suomisvej 2. Her konsulterer og behandler vi alle vores patienter. Find en psykolog hos os, med netop din problematik som speciale.

Hos Den Krøllede Hjerne kan du få specialiseret psykologhjælp. Hertil varer en session 50 minutter, hvorunder du vil få tilknyttet en autoriseret psykolog. Vi ved, at ethvert forløb er forskelligt, og derfor vil der også blive taget forbehold for dette, når du benytter vores psykologer. 

Terapiforløb med psykolog nær Gentofte

Når du kommer til behandling med psykologhjælp hos Den Krøllede Hjerne fra Gentofte, vil du finde forskellige terapiområder hos vores psykolog. Vi tilbyder nemlig både parterapiterapi til unge, og skulle du have det bedst med at få behandling hjemmefra, kan vi også tilbyde online terapi.

Et terapiforløb hos én af vores psykologer vil være inspireret af både ISTDP, EMDR og narrativ terapi, og vi begrænser os på den måde ikke til bare én tilgang. Især metakognitiv terapi og ACT er anvendt som terapi tilgange i vores klinik. Skal vi behandle dig fra Gentofte?

Vi har også nogle test du kan tage her på siden. ADHD test og angst test.

Få psykologhjælp på engelsk

Skulle du, eller én af dine nærmeste, have brug for psykologhjælp, men bliver det udfordrende på dansk, så kan vi alligevel komme Jer til hjælp. Vi tilbyder nemlig også terapi hos vores psykolog på engelsk.

Vores psykolog tager sig gerne tiden til at forklare sig en ekstra gang, hvis det er behøvet, og skifter også gerne til engelsk. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for dig, så du kan føle dig tryg hos os. Kontakt os med fordel inden din psykolog session, hvis du vil høre mere om dine muligheder for behandling hos psykolog Gentofte på engelsk.

Ønsker du en samtale?

Kontakt os for en uforpligtende samtale med en af vores psykologer.

Find vores autoriserede psykologer her

Ønsker du behandling af en psykolog Gentofte, kan du med fordele besøge vores klinik, enten på Frederiksberg eller i Lyngby.

Den Krøllede Hjerne Frederiksberg

Suomisvej 2

1927 Frederiksberg

+45 60 66 12 24

denkroelledehjerne@protonmail.com 

 

Den Krøllede Hjerne Lyngby

Lyngby Hovedgade 96

2800 Kongens Lyngby

+45 60 66 12 24

  Ønsket psykolog

  FAQ

  Hvordan finder jeg den rette psykolog Gentofte?

  Det er vigtigt, at du finder en psykolog i Gentofte, som lever op til dine behov og ønsker, og det er ikke nødvendigvis den første, som er den bedste. Derfor kan det være en god ide at komme til en samtale, hvor du kan få fornemmelsen af den pågældende psykolog, inden du indleder et helt forløb.

  Hvor ofte bør man gå til psykolog?

  Hyppigheden af dine besøge hos en psykolog afhænger naturligvis af din problemstilling. Herunder skal der naturligvis også tages forbehold for din økonomiske situation. Du kan dog forvente, at der vil gå mellem 3 og 5 samtaler med mellemrum på 1-2 uger, før du kan mærke en betydelig ændring.

  Hvad koster det at gå til psykolog i Gentofte?

  En individuel samtale med en psykolog hos Den Krøllede Hjerne koster 1200 kr. Hvis du er mellem 18-25 år dækker Sygeforsikring Danmark 450 kr. pr. samtale. Ellers dækker de 300 kr. pr. samtale. Visse sundhedsforsikringer dækker også psykologsamtaler helt eller delvist. Kontakt din sundhedsforsikring for at høre nærmere herom.

  Kan man få stillet en diagnose ved psykologhjælp?

  Ja, det kan man godt. Traditionelt set er det kun læger, der kan stille en diagnose, men specialuddannede psykologer i kliniske specialer kan hjælpe med at stille en psykiatrisk diagnose. Søg derfor gerne hjælp hos en psykolog Gentofte, hvis du oplever psykiske problemer.