psykolog Lyngby
Katrine Winther Rasmussen

Katrine Winther Rasmussen

Lokation:
Lyngby 

 

katrine winter

Om mig

Jeg har en stor passion for mit arbejde som psykolog. Jeg holder meget af mødet med et andet menneske – at skabe kontakt og tillid, få indblik og forståelse, se årsager og sammenhænge og hjælpe til forandring. Lidelse er desværre et uundgåeligt vilkår i livet for os mennesker, og vi har allesammen indimellem brug for et sæt øjne til at se os udefra og en håndsrækning for at kunne navigere i livet og dets udfordringer. Det vil jeg meget gerne hjælpe dig med.

Udover mit arbejde som psykolog hos Den Krøllede Hjerne, så arbejder jeg på Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse. Jeg har desuden tidligere arbejdet som klinisk psykolog på Aleris.

Katrines specialer:

 

  • Depression: At håndtere depression kan være udfordrende, og jeg er her for at støtte dig på din vej til bedring.
  • Stress: Stress er en udbredt udfordring i vores travle liv, og jeg kan hjælpe dig med at håndtere stressen.
  • Angst: Jeg har erfaring i at arbejde med forskellige former for angst, og jeg tilbyder støtte, især mod generaliseret angst, panikangst og social fobi.
  • Vredesproblematik: At forstå og håndtere vrede er afgørende for trivsel og relationer. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle sunde strategier.
  • Lavt Selvværd: Lavt selvværd kan påvirke dit liv negativt. Sammen kan vi arbejde på at opbygge selvtillid og selvværd.
  • Eksistentiel Krise: Jeg kan hjælpe dig med at udforske eksistentielle spørgsmål og finde mening i livet.
  • Relationelle Konflikter: Forbedring af relationer og konfliktløsning er vigtige aspekter af terapi.
  • Sorg: Sorg er en udfordrende følelse, og jeg er her for at støtte dig i sorgprocessen.
  • Parterapi: Relationelle udfordringer kan være komplekse. Jeg arbejder med par for at forbedre disse relationelle problemer og dermed opnå bedre kommunikation.

Sådan arbejder Katrine:

Jeg bruger forskellige metoder, for at opnå de bedste resultater for alle mine klienter. Nogle af de primære metoder, jeg anvender, inkluderer:

Kognitiv Terapi (herunder både 2. og 3. bølge i form af ACT): Kognitiv terapi fokuserer på “her og nu” og hjælper med konkret håndtering af symptomer med fokus på tanker og handlinger. ACT (Acceptance and Commitment Therapy) fokuserer på accept og forpligtelse for at hjælpe dig med at leve et meningsfuldt liv i overensstemmelse med dine værdier.

 

Eksistentiel Terapi: Eksistentiel terapi tager udgangspunkt i din eksistens og livsgrundlag. Vi udforsker dine egne oplevelser og finder måder at skabe mening og retning i dit liv.

Fysisk lokation: Lyngby

Til daglig kan du finde mig på klinikken i Lyngby, hvor jeg er klar til at støtte dig i din terapiproces.

Lad mig hjælpe dig med at blive mere bevidst om uhensigtsmæssige mønstre og finde nye veje til større trivsel og personlig udvikling. Kontakt mig herunder: