Katrine Winther Rasmussen

[vc_row header_feature=”yes”][vc_column][grve_divider][grve_divider][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][grve_title title=”Katrine Winther Rasmussen” line_type=”line”][vc_column_text]

Cand.psych og konsulent for Den Krøllede Hjerne.

Jeg er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet i Odense og har erfaring med forskellige problematikker, herunder bl.a. angst, depression, stress, lavt selvværd, sorg, relationelle udfordringer, misbrug, kroniske smerter, langvarige følger efter hjernerystelse mm.

Som psykolog er jeg først og fremmest interesseret i at få en grundig indsigt i og forståelse for dig som person og den problemstilling, du ønsker hjælp til at håndtere. I den første samtale vil jeg derfor stille en masse udforskende spørgsmål. I de efterfølgende samtaler, som udgør den egentlige psykologiske behandling, anvender jeg primært kognitiv terapi, som er en evidensbaseret psykologisk retning, der beskæftiger sig med, hvordan vores tanker, følelser, krop og adfærd gensidigt påvirker hinanden, og hvorledes vi ved at blive bevidste om uhensigtsmæssige tankemønstre og udfordre disse, kan påvirke vores følelser i en mere positiv retning.

Ligeledes er jeg optaget af eksistentiel terapi, der beskæftiger sig med de eksistentielle vilkår, vi mennesker er underlagt i livet, og hvordan de kan påvirke os og være kilde til angst og ubehag.

Uanset problemstilling og psykologisk retning, er en tryg og tillidsfuld relation mellem psykolog og klient en ultimativ forudsætning for at opnå en god effekt af psykoterapi. Når man vælger psykolog, er det derfor vigtigt at have kemien for øje. Af samme grund er du meget velkommen til at ringe for en uforpligtende snak, så du kan få en fornemmelse af mig.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]katrine winter[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]