Jesper Rasmussen

[vc_row header_feature=”yes”][vc_column][grve_divider][grve_divider][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][grve_title title=”Jesper Rasmussen” line_type=”line”][vc_column_text]Cand.psych.aut. og konsulent for Den Krøllede Hjerne.

Jeg har en meget bred faglig baggrund indenfor den kliniske psykologi, og jeg har erfaringer med både unge, voksne, par og familier. Jeg er autoriseret af dansk psykolognævn, og vant til at snakke om alle former for vanskeligheder.

I vores samtaler vil jeg møde dig på en naturlig og afslappet måde. Jeg vil være optaget af dét, som har værdi for dig med fokus på dine specifikke omstændigheder og unikke livshistorie. I fællesskab vil vi forfølge den forandring eller forståelse som fungerer for dig – og vi kan tale om alt. Der vil ikke være noget forkert, for småt eller for svært.

Jeg er uddannet i flere forskellige metoder men mit udgangspunkt er altid det enkelte menneske. Det er mit mål at hjælpe mennesker tættere på de liv, som de selv ønsker at leve og metoden underordner sig altid dette mål.

Indimellem kommer forståelsen før forandringen, og andre gange er det nødvendigt at ”standse ulykken”, før man begynder at forstå, hvad der fik det hele til at ske, eller hvad det er for en form for uønsket situation, man står i. Jeg hjælper dig med at sætte gang i forandringen, udforske forståelsen og finde måder, du kan leve i overensstemmelse med dét, som har værdi for dig.

Uanset om ens aktuelle problemer bunder i specifikke begivenheder eller generelle livsomstændigheder, kan det være hjælpsomt at tænke på problemet som en del af ens totale mentale sundhed. Stress, familieproblemer eller selvkritik, kan give udslag på uendelig mange måder, men der vil stadig være en form for grundlæggende mental sundhed, som man kan vælge at arbejde med.

For nogen vil det være hjælpsomt at fokusere noget mere på det, der allerede fungerer og som er upåvirket af problemet. For andre vil det være mere hjælpsomt at rette opmærksomheden mod nogle nye og måske helt oversete områder af sig selv, sin historie og sine omgivelser.

I vores samtaler kan jeg hjælpe dig med at finde og fastholde det fokus, som vil give dig det bedste udgangspunkt i forhold til tilværelsens udslag.

Ekspertområder:

Unge voksne mellem 15 -30 år. Angst, depression, stress, præstationspres, personlig udvikling, lavt selvværd, ensomhed, sorg & krise, tristhed, savn, utilfredshed med krop & udseende, følelser af forkerthed, søvnbesvær mm.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Jesper Rasmussen[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]