Iben Waagepetersen

[vc_row header_feature=”yes”][vc_column][grve_divider][grve_divider][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][grve_title title=”Iben Waagepetersen” line_type=”line”][vc_column_text]Cand.psych. aut og konsulent for Den Krøllede Hjerne.

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet i 2009 og autoriseret af Psykolognævnet i 2013.

Jeg har arbejdet med samtaleterapi siden jeg blev uddannet, både i privat praksis, men primært på flere psykoterapeutiske afsnit i både den offentlige og private psykiatri. Herigennem har jeg opnået stor erfaring med personlighedsforstyrrelser, traumer/PTSD, depression, angst, OCD, lavt selvværd, regulering af følelser og problemer med relationer.

Jeg vil møde dig med empati, respekt og nærvær, så du kan føle dig tryg til at gå ind i det udviklende og helende arbejde. Sammen vil vi bearbejde de oplevelser, som skaber svære følelser og undersøge de mønstre, som ”spænder ben” for dig og, på en omsorgsfuld måde, udfordre disse.

Jeg arbejder med forskellige metoder, og sammen finder vi ud af, hvad der passer til dine ønsker og behov.

Nogle gange kan det være hensigtsmæssigt at arbejde med konkrete metoder til at opnå et bestemt mål. Jeg oplever det dog som meget menings- og værdifuldt, også at forstå oprindelsen til problematikkerne og de mønstre, som kan vedligeholde dem. Andre gange, kan der være konkrete traumer (store eller små), som du ønsker at få bearbejdet. Og andre gange igen, kan det være, at du blot har brug for at reflektere over et tema, med en udenforstående person.

De tre primære metoder jeg arbejder med, er kognitiv adfærdsterapi, schematerapi og EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing).

Kognitiv adfærdsterapi koncentrerer sig meget om ”her og nu”, og konkret håndtering af symptomer, med fokus på tanker og handlinger.

Schematerapi fokuserer på et helende arbejde med dybereliggende personlighedsmønstre (såkaldte schemaer), som er dannet gennem oplevelser og erfaringer fra barndom og ungdom – med udgangspunkt i de problematikker, som du oplever her og nu (og ofte har oplevet gennem det meste af livet).

EMDR fokuserer også på tidligere oplevelser, med udgangspunkt i nutidens problematikker eller svære følelser. Med EMDR’en bearbejder vi minder, der er med til at præge din forståelse og håndtering af bestemte situationer, således at deres negative påvirkning af nutidige oplevelser, mindskes. EMDR bruges også til traumebearbejdning og PTSD.

Jeg praktiserer på Frederiksberg.

Jeg ser frem til at møde dig![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]Iben Waagepetersen[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]