Forside

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row header_feature=”yes”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][grve_title title=”VELKOMMEN” heading=”h2″ line_type=”double-line” align=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1555927249832{background-color: #ffffff !important;}”]

I ordets mest oprigtige forstand. For det er dig, som det handler om!

Om du er privatperson eller virksomhed, så er du kommet til det rette sted, hvis du ønsker professionel og effektiv psykologhjælp.

Visionen med klinikken er overordnet set at gøre en forskel for andre mennesker. Om der er behov for forebyggelse, terapi eller rådgivning, så er det vores overbevisning, at det kræver en krøllet hjerne at hjælpe og forstå andre mennesker med krøllede hjerner.

Vi praktiserer som psykologer både i Lyngby og på Frederiksberg, og vi har klinik begge steder. Som psykolog arbejder vi terapeutisk med unge, voksne og par, men har også specialiseret os i karriererådgivning og outplacement.

Vi har begge ydernummer hos Sygeforsikring Danmark og er begge medlemmer af Dansk Psykologforening.

Som noget nyt tilbyder vi også e-terapi via en sikker forbindelse. Ring og hør nærmere.

Du kan også klikke på linket og høre lidt mere om, hvordan vi arbejder: https://www.youtube.com/watch?v=aWOa4QdvxSs

[/vc_column_text][grve_divider][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][grve_button button_type=”outline” button_text=”Om” button_shape=”round” button_link=”url:https%3A%2F%2Fdenkroelledehjerne.dk%2Fom%2F||” align=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][grve_button button_type=”outline” button_text=”Kontakt” button_shape=”round” button_link=”url:https%3A%2F%2Fdenkroelledehjerne.dk%2Fpriser-kontakt-2%2Fpsykiske-lidelser%2F||” align=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][grve_divider][grve_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row heading_color=”light” bg_type=”color” footer_feature=”yes” bg_color=”#1e73be” font_color=”#ffffff”][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][grve_divider][grve_title title=”OM PSYKOLOGERNE” line_type=”double-line” align=”center”][vc_column_text]

Vores tilgang til terapi er kreativ.

Vi lader os især inspirere af metakognitiv terapi og ACT, men begrænser os ikke til kun at gøre brug af én bestemt tilgang. Vi søger således i terapien at trække på forskellige virksomme behandlingsformer med henblik på at opnå det bedst mulige resultat.

Dette skyldes en overbevisning om, at metoden skal tilpasses individet og ikke omvendt. Der er nemlig ikke noget “one size, fits all”, når det kommer til mennesker.

Til gengæld har alle et ønske om at blive mødt med forståelse, medfølelse og empati – de såkaldte nonspecifikke faktorer i psykoterapi. Dette er en naturlig del af at være psykolog, og derfor er det også en naturlig del af vores virke som psykologer.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så klik løs! Det kan jo være, at en af os bliver din kommende psykolog.

[/vc_column_text][grve_divider][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]